Pedicure en manicure

Goed verzorgde handen en voeten krijg je met een manicure en pedicure in onze salon in Aalsmeer. Jouw handen, voeten en nagels krijgen alle nodige aandacht tijdens een heerlijke verzorging. En wil je een nagellak die lang mooi blijft? Laat dan een gel nagellak in een kleur naar keuze aanbrengen.

Manicure: voor mooie nagels en mooie handen

Tijdens de manicurebehandeling vijlen we de nagels, maken we de nagelriemen los en verwijderen velletjes en droge huid. We brengen een basislak aan en masseren de handen met een handcrème. De manicure duurt 30 minuten. Boek nu uw manicure.

Bekijk tarieven

 

Pedicure: voor verzorgde voeten en teennagels

Tijdens de pedicurebehandeling worden de teennagels geknipt en eelt, kloven en, of likdoorns verwijderd. Tenslotte worden jouw voeten ingesmeerd met een voetcrème.

Wil je niet de volledige pedicurebehandeling maar enkel een kleine verzorging aan jouw voeten? Zoals bijvoorbeeld een likdoorn verwijderen of alleen je teennagels laten knippen? Dan boekt je de korte pedicure.

Bekijk tarieven

 

Gel nagellak: voor mooie nagels

Wil je een nagellak die lang mooi blijft? Kies dan voor gel nagellak; deze blijft wel 2 weken mooi!

Gel nagellak wordt uitgehard met een UV-lamp. De nagellak blijft daardoor langer mooi, meestal zo’n 2 weken. Je hoeft dus niet meer dagelijks opnieuw jouw nagels te lakken! Als je bij ons gel nagellak laat aanbrengen vijlen we eerst je nagels in model. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren. Het vijlen, lakken met gel nagellak en uitharden duurt 30 minuten.

Bekijk tarieven
Manicure Amstelveen Schoonheidssalon Amstelveen Moments
Pedicure Amstelveen Moments Pedicure en Manicure