Ik verwelkom je graag

Beautysalon Moments in Aalsmeer

Kom langs voor een heerlijke, ontspannen behandeling. Even tijd voor jezelf. Voor een heerlijke bindweefselmassage of huidverbeterende gezichtsbehandeling, pedicure, manicure of massage. Je wordt nog mooier bij Moments!

Wil je meer weten over een behandeling? Of wil je een specifieke behandeling boeken? Bel 06 – 14459528 en ik geef je alle informatie of we boeken samen direct de behandeling in die je wilt.

Wil je al snel een afspraak? Dat kan! In het overzicht openstaande tijden zie je precies wanneer er nog een plek is. Bel mij direct en ik reserveer de tijd voor een behandeling voor je. Het kan wel zo zijn dat de gewenste behandeling meer tijd nodig heeft dan de agenda beschikbaar heeft. In dat geval stel ik natuurlijk een goed alternatief voor.

Let op; Hieronder leest u mijn voorwaarden van een geboekte afspraak bij Beautysalon Moments. Voor een afspraak reserveer ik tijd. Daarom het vriendelijke verzoek om bij verhindering uw afspraak minstens 48 uur van tevoren telefonisch af te zeggen of te verplaatsen. Lukt dit niet of bent u de afspraak vergeten ben ik genoodzaakt 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Als u de afspraak 24 uur voor de afspraak annuleert of verplaatst, ben ik helaas genoodzaakt het volledige bedrag van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip.

Openingstijden

Schoonheidssalon

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
09:00 tot 17:00
10:00 tot 20:00
Gesloten
10:00 tot 20:30
Gesloten
08:30 tot 13:00

Parkeren

Kom je met de auto? Dan kun je gratis voor de deur parkeren.

Contactgegevens

Beautysalon Moments
Hornweg 7
1432 GD Aalsmeer
Tel. 06 – 14459528

(Of neem contact met ons op via het formulier)