Lichaamsbehandelingen Aalsmeer

Welkom bij Moments in Aalsmeer, waar we een scala aan lichaamsbehandelingen bieden om uw welzijn te bevorderen. Of u nu ontspanning zoekt door middel van een massage, ongewenste haargroei efficiënt wilt verwijderen met harsen, of de therapeutische voordelen van een hotstone massage wilt ervaren, onze schoonheidsspecialisten zijn er om u een gepersonaliseerde en verzorgende ervaring te bieden. Ontdek de perfecte behandeling om stress te verlichten, uw huid te verfijnen en een moment van rust te genieten in onze salon.

Waarom kiezen voor onze lichaamsbehandelingen?

Kiezen voor onze lichaamsbehandelingen in Aalsmeer betekent kiezen voor een persoonlijke benadering en specialistische zorg gericht op uw totale welzijn. Onze ervaren schoonheidsspecialisten bieden een diversiteit aan behandelingen, van stressverlichtende massages tot efficiënte harsbehandelingen, elk ontworpen om uw lichaam en geest te revitaliseren. Geniet van de rustgevende effecten van een hotstone massage of een gladde huid door onze hygiënische harsmethode.

Onze Lichaamsbehandelingen

Lichaamsmassages

Bij Moments in Aalsmeer kunt u terecht voor zowel korte als uitgebreide lichaamsmassages die u een welverdiend moment van rust en ontspanning bieden. Reserveer nu uw massage en laat uzelf verwennen door onze deskundige schoonheidsspecialisten. Ervaar een persoonlijke aanpak die speciaal is afgestemd op uw behoeften voor volledige ontspanning en revitalisatie.

Maak een afspraak

Hotstone massage

Laat je verwennen met een hotstone massage bij Moments in Aalsmeer, een luxueuze behandeling die ontspanning combineert met therapeutische voordelen. Verwarmde basaltstenen en warme olie zorgen voor een diepe massage die stress verlicht, de bloedcirculatie en het lymfesysteem activeert, zenuwpijn vermindert, de spijsvertering verbetert, hormonen in balans brengt en lichamelijke blokkades opheft.

Maak een afspraak

Harsen

Heb je last van ongewenste lichaamsbeharing? In onze schoonheidssalon verwijderen wij alle overtollige haren; snel, hygiënisch en langdurig. Wij harsen met ‘clean and easy’; een hygiënische methode waarmee de warme hars via een roller op de huid wordt aangebracht. De hars wordt daarna met een strip van de huid verwijderd. De haren verdwijnen met haarzakjes en al zodat je langer een gladde en verzorgde huid hebt.

Maak een afspraak