Gezichtsbehandelingen Aalsmeer

Welkom bij onze pagina voor gezichtsbehandelingen in Aalsmeer, waar we ons inzetten om je te voorzien van de beste huidverzorging. Onze salon is gespecialiseerd in een scala aan behandelingen die zijn ontworpen om te verjongen, te revitaliseren en de natuurlijke schoonheid van jouw huid te accentueren. Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten, streven we ernaar om een gepersonaliseerde ervaring te bieden die zowel ontspannend als effectief is.

Waarom kiezen voor onze gezichtsbehandelingen?

Onze gezichtsbehandelingen in Aalsmeer onderscheiden zich door de persoonlijke benadering en de diepgaande kennis van huidverzorging. We nemen de tijd om uw huidtype te analyseren en de beste behandeling aan te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften. Met onze toewijding aan kwaliteit en gebruik van hoogwaardige producten, zorgen we voor resultaten die niet alleen de huid verbeteren maar ook uw algehele welzijn bevorderen. Kies voor ervaren specialisten die uw schoonheid naar een hoger niveau tillen.

Onze verschillende gezichtsbehandelingen

HANNAH XPRESS | 50 min The hour of power!

In de 50 minuten durende  behandeling , de hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

HANNAH XPERIENCE | 75 min The total package!

Tijdens deze behandeling wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

 

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE | Ook mogelijk in kuurverband!

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

HANNAH RIMPEL REDUCTIE THERAPIE | Ook mogelijk in kuurverband!

De Rimpel Reductie Therapie is een speciale massagetechniek die aansluit op de bindweefselmassage. Velen ervaren de bindweefselmassage als intensief, deze massage is nog een stukje intensiever en werkt doelgericht op rimpels en littekens. Door deze massage krijg je een langdurig en mooi effect van huidverbetering.

 

KRUIDEN PEELING | 60 min | Ook mogelijk in kuurverband!

De kruiden peeling is geschikt bij de behandeling van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, littekens en couperose. Deze peeling kan bij elk huidtype gebruikt worden, ook bij de donker getinte huid en is geschikt voor het gezicht én het lichaam, bij mannen en vrouwen.

HANNAH INTENSE TREATMENT |  Peel and boost!

De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt.

Gezichtsbehandeling Expertise

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Lees Meer

Rimpel Reductie Therapie

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel. Waar de bindweefselmassage stopt gaat de RRT verder. De continue stimulans zorgt voor een opbouwende verbetering van de huid. Wetenschappelijk is bewezen dat onze hannah RRT een verbetering van 35 tot 80 % in vorm, kleur, structuur en mobiliteit laat zien. De kuur is maatwerk. Je kunt de RRT behandeling volledig boeken, los of in kuurverband.

Lees Meer